Elle Kennedy,  Recenze,  Román pro ženy

Návrh/ Nabídka, která se neodmítá

Návrh/ Elle Kennedy
Série: Off- Campus 1.
Vydáno: 2016
Nakladatelství: Baronet
Originální název: The Deal
Počet stran: 424
Překlad: Zuzana Ĺalíková
Obálka: Emil Křižka
ISBN: 978-80-269-0310-9

Anotace:

Hanna Wellsová si je ve všech oblastech života jistá v kramflecích, až na sex a svádění. Jestli chce upoutat pozornost kluka, do kterého se zakoukala, musí vystoupit ze své ulity a udělat všechno, co bude potřeba, aby si jí všiml… I kdyby to znamenalo výměnou za předstírané rande doučovat namyšleného kapitána univerzitního hokejového týmu.

Garrett Graham vždy toužil po jediném – hrát po vysoké profesionálně hokej, jenže teď hrozí, že kvůli stále se zhoršujícím známkám svého snu nedosáhne. Když mu jeho spolužačka předloží návrh, který by mu zajistil pozici v týmu a jí zájem vysněného kluka, dvakrát se nerozmýšlí.

Stačil ale jediný polibek, který vedl k tomu nejdivočejšímu sexu v životě, aby si Garrett uvědomil, že už nic předstírat nehodlá. Teď ještě musí přesvědčit Hannu, že kluk, kterého chce, je ve skutečnosti on. A to tak snadné nebude.

Recenze:

Děj knihy se odehrává na vysoké škole a je vyprávěn v ichformě z dvou úhlů pohledu, takže vám vážně nic neuteče.

Obě hlavní postavy Hanna a Garrett jsou tak odlišní, že by to už víc ani nešlo a přitom mají něco společného. Hanna má minulost, kterou by ji nikdo nezáviděl a od toho se odvíjí její osobnost a opatrnost. Garrett, školní hokejová hvězda, naopak pod slupkou svalovce skrývá démony, kteří ho roky pronásledují.

Oba se setkají na hodině historie, kde jako jediná Hanna exceluje. A protože si Garrett potřebuje udržet průměr, aby mohl hrát, poprosí Hannu o pomoc. Ta zpočátku odmítá, ale nakonec po dlouhém přemlouvání souhlasí. A po čase, když se z nich stanou přátelé, dá Hanna Garrettovi návrh, který se neodmítá. Nic ale není tak snadné, jak se na první pohled může zdát.

Jakmile po této knize sáhnete, můžu vám zaručit, že se od ní nebudete dokázat odtrhnout. Elle všechny postavy vykreslila s talentem sobě vlastním, jsou věrohodně, mají svou minulost a hlavně- jsou uvěřitelné.

Dialogy dokonale harmonizují, nepůsobí uměle a jsou jakýmsi tažným motorem celého vyprávění. Mezi sportovci je pohybuje jako doma a hokejový sport jí rozhodně není cizí.

„Prohrálas sázku,“ prohlásí Allie pochybovačně.

„Jo.“ Sedím na kraji postele a nazouvám si levou botu. Schválně se vyhýbám jejímu pohledu.

„A teď s ním jdeš na rande.“

„Jo.“ přejedu palcem po straně boty a předstírám, že s kůže stírám nějakou špínu.

„Jdeš na rande s Ggarrettem Grahamem.“

„Hmm.“

„Čuchám nějakou nekalost.“

Jak jinak. Rande s Garrettem Grahamem? To bych stejně tak mohla oznámit,že si beru Chrise Hemswortha.

Takže se nedivím, že e z toho Allie tak vykulená. Jiná výmluva, než že jsem prohrála sázku, mě nenapadla, a je stejně tak dobrá jako jakákoli jiná. teď uvažuju, jestli bych neměla vyklopit pravdu a říct jí o Justinovi.

Nebo ještě líp, jestli bych to rande neměla rovnou zrušit.

Tahle knížka byla mým prvním setkáním s autorkou Elle Kennedy a musím říct, že to byla vážně jízda. Rozhodně ji doporučím všem, kdo mají smysl pro humor, romantiku, dobrou erotiku a nestydí se číst i lechtivé scény.

3 komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *